Malzeme: 250 gr kusbasi et, 3 bardak su, 3-4 tane sivribiber,1 orta boy patates, 1 orta boy sogan, 3-4 dis sarmisak, 100 gr bezelye, 1 orta boy domates, 1 orta boy havuc, 2 kasik margarin, kekik, tuz. Krep icin: yarim su bardagi un, 1 yumurta, maydanoz, dereotu, 1 su bardagi sut, tuz
Yapilisi:
- Soganlari kusbasi incecik dograyin ve yagda sararana dek kavurun.
- Havuclari incecik dograyin, patatesleri kusbasi dograyin ve etlerle beraber soganlara ilave edin, beraber pisirin.
- Uzerine bezelyeleri, sarmisaklari ekleyip, suyunu da ekleyerek beraber pisirin.
- Diger tarafta un, sut, yumurta, dereotu, maydanoz ve tuzu iyice karistirarak krebi hazirlayin.
- Krepleri bir kaseye oturtarak, icine harcini koyun, bohca gibi sarip, tepsiye dizin. Uzerine ister domates, isterseniz rende kasar peyniri koyarak firinda 180 derecede pisirin.