Malzeme: yarim kilo kusbasi et, 2 orta boy sogan, 2 kasik margarin, 3-4 dis sarmisak, 1 kasik salca, 4 su bardagi su, kekik, karabiber, tuz
Sosu: 1 su bardagi un, 1 kasik margarin, 1 bardak rende kasar, 2 yumurta, 3 bardak sut, tuz.
Yapilisi:
- Etleri iyice haslayin ve soguduktan sonra lif lif ayirin.
- Soganlari incecik dograyip, yagda sarartin ve etleri, salcayi, sarmisak, kekik, karabiber, tuzu ilave edin ve beraber karistirarak pisirin.
- Pismis malzemeyi obekler halinde tepsiye dizin.
- Diger taraftan un, yag, tuzu beraber kavurun. Uzerine sutu, yumurtayi ekleyip, karistirin.
- Obekler halindeki malzemenin uzerine once sosu, sonra da kasar peynirini dizin ve firinda 180 derecede pisirin.